The sun will come out tomorrow


foto/red: Hannah Pihl    kamera: canon eos 1000d
Hoppas att rubriken håller vad den lovar för nu orkar jag inte med vintern längre!


När tiden hinner ikapp dig


Bild på mig från i höstast

Hej! Började dagen med fotbollsmatch på en snöig plan i nollgrader. (var sviiiiiiinkallt) Tyvärr förlorade vi matchen på tillägstid (4-2) Surt ska jag säga er. Men dagen rullade på och jag och mormor åkte och shoppade. Strumpor, ett gulligt linne, en annan tröja, ett par utgulliga bruna skor (lägger ut bilder på dem senare) och två parfymer blev mina. I kväll har vi firat lillebrorsan och sett på Gladiatorerna final. I morgon blir det cup!

KRAM


Looking back




Igår blev det en mysig kväll hemma hos Nora med asgod mat och mossor av film! Vi kollade även på när tjejerna spelade match, vet inte riktigt hur det gick men vi provade att köra lite själva och var man grym eller!!??!! Nej, var ganska dålig men det var kul.


Mums!



De här läckerbitarna tillagade jag, Julia och Oskar igår kväll. Trodde det skulle bli mycket färre än det blev. Men goda och frasiga var det ska jag säga ;) Mumsade nästan i oss alla, fast bara nästan...


Ear cuff


Sitter inte så snyggt på den här bilden, men här har ni en bild på mitt älskade lilla hemgjorda smycke!


Thursday, lovely Thursday


Bild i repris
Har varit en softig torsdag idag med tre lektioner, varav en med film och en med provgenomgång efter att vi fått tillbaka våra SP-prov. Kan inte vara annat än glad nu! 85/86 ;) Stolt här, hihi. Är kvar i skolan och väntar på mina kära vänner som slutar strax. Sen var det ju träning ikväll också... men det är bara att tuta och köra, hahaha...


Use your smile to change this world. Don't let this world change your smile.

I'm not stupid in love, the heart isTumblrso relatablewolf warriorUlzzang - lovee. ♥from Carrington with loveTumblrIf I had my own world everything would be nonsense
weheartit

En underbar Torsdag på G, solen skiner, sovmorgon och jag är på bra humör, så snälla klass 7D låt mig vara det resten av dagen också. Ikväll blir det träning, inte alls taggad men jag får väll ladda under dan antar jag.


The first flowers have arrived


Foto och redigering: jag (Julia) // Kamera: Sony DSLR A390

Tog en liten fotoeftermiddag förra onsdadagen och knäppte en hel del bilder. Tyckte de här söta gula blommarna blev väldigt fina. Vad tycker ni?


ZLATAN


Hejhopp! Har suttit med denna bok i timmar både igår och idag och nu är den ääääntligen utläst. Så glad och jag kan absolut rekomendera boken! Vad tycker ni om boken? Nu ska även jag bättra mig med bloggningen och ja... vi fick disikera en bläckfisk idag i skolan haha, det var skit kul och äckligt ska jag säga er! Puss


Just because you don't see it, doesn't mean I don't have a different side


Ginatricot//Topshop//Topman//Zara//H&M//Newlook//Monki
Saker man drömmer om att få hänga i garderoben!!!


Wednesday 28/3


foto/red: Hannah Pihl      kamera: canon eos 1000d

Godmorrgon alla glada!!!! Var ute och fotade lite igår och resultatet blev väl vad det blev.... Idag är det i alla fall Onsdag vilket är skönt, bara 6 skoldagar kvar till påsklovet!!!!


Detail of today

Ska snart gå och lägga mig, har bara en sak att säga. JAG.ÄR.TRÖTT. Men har i alla fall klarat av spanskaprovet så det är ju absålut ett plus för den här dagen. Annars då? Såg hungerspelen på bio igår med mina små finisar och om ni inte har sett den så rekomenderar jag den starkt! Den var asbra!!!!!

 jeans/h&m skärp/ginatricot tröja/gammal?


busy



Saker hit och saker dit... har verkligen mycket just nu. Sp-prov idag, idrottsprov, läsa, eng... Några tuffa dagar så här till lovet men sen blir det en vecka med bara ledigt. LÄÄÄÄÄNGTAAAAR! <3


Jag saknar dig mindre och mindre


Efter ett superkul träningsläger med laget sitter jag precis som Hannah med spanska boken i knät och försöker pressa in information samtidigt som jag kämpar för att hålla ögonlocken öppna efter 5 ½ timmes sömn inatt...

Here comes the sun

Hej hopp!
Då var man hemma igen, dags att plugga... Har vart en underbar helg med världens bästa lag! Och sjukt mycket träning. Kommer nog ha träningsvärk i hela kroppen imorrn, men men, inga ledsna miner här inte!


Broadway street


Foto och redigering: jag


Walking down memory lane

Satt och bläddra runt lite bland gammla bilder och hittade den här snyggingen! Ebba ser kanske glad ut på bilden men ni skulle ha sett hennes min när hon upptäckte att hon satt fast i däcket, ååhhh minnen ;)

foto/red: Hannah Pihl  kamera: canon eos 1000d


Friday


Foto o red: jag (Julia)
Igår hade jag väll något av en stressdag typ med typ en lista med 100 saker jag gjorde, att blogga stod med på listan men ja så långt han jag inte... Ikväll drar jag och Hannah på träningsläger ska bli superkul och jobbigt. Men först en dag i skolan, inte för att man klagar när man bara har slöjd och idrott!


Sveriges mästerkock?


foto/red: Hannah Pihl    kamera: canon eos 1000d
Har precis käkat upp min fantastiska lunch som var super god, och sitter och laddar lite mentalt inför mitt utväcklingssamtal. Hoppas det går bra.


Dagens



Här ovan har ni då dagens outfit. Hade tänkt att redigera men har haft det fullt upp med plugg i eftermiddag. Skor-Converse / Jacka och t-shirt-Gina / Jeans-Cubus / Halsduk-New York / Halsband - ur&penn / väska-Accent / Solglassögon-Rayban


Looking like this


blus/topshop, jacka/secconed hand, jeans/h&m, skor/converse


sööt chey


Photo: jag

Blir verkligen glad när man loggar in på bloggen och möts av massa härliga kommentarer, trots att bloggen inte har funnits så länge, tack alla gulliga människor! Annars har det väll varit en vanlig "Vardagsdag" SKOLA, KOMPISAR, FOTBOLL, PLUGG. Typ så.. Tänkte lägga mig och läsa, läsa och ännu mera läsa nu. Måste verkligen komma längre i Zlatan boken - sjukt bra föresten om ni inte har läst den.


I can't wait!

Kom precis hem från skolan och sitter och pluggar lite spanska. Det är dock lite svårt att konsentrera sig nu när man är så himla glad, snart ska nämligen en av mina fina vänner (vet inte vem, hehe) hämta våra biljetter till hungerspelen, hihi jippie!!! Har super höga förväntningar efter att ha läst de grymma böckerna.
Tänkte egentligen lägga ut trailern till filmen, men det gick tydligen inte så det får bli en gammal anka ur arkivet


A dream is a wish your heart makes



Tumblr / Weheartit


When the snow was here


Foto & (redigering): jag


Never give up on anybody. Miracles happen every day.

Tuco T Shirt, Romwe Pants, Queens Wardrobe ShirtGlamour Kills Live Forever Tee, Native Heart Studded Shorts


Drama

Hejhopp! Ikväll har jag spelat en match. Det smälldes raketer på plan, målet välte bakom mig, vi vann mot två år äldre med 3-2 och jag typ stukade ett finger. Sammanfattar med ett ord: DRAMA
(Inte bästa bilden, digitalkamera lixom..)


American influense



Fick hem de här helt lovely Conversen i veckan! Är helt kär i dem verkligen <3


I gonna win this game


Photo: jag // Kamera: Sony A390

Hej!
Sov hos Malin natten till Lördag så har tyvärr inte hunnit blogg något. Igår hade Malin ett kalas/party/fest, vi var på ett fångarna på fortet ställe där man skulle klara massa celler och det var superkul! Var hemma en halvtimme efteråt för att sedan gå på middag hos Bolins. Kom hem sent inatt så e väldigt trött nu.
Hoppas på att kunna foto lite idag när solen lyser...


Söndag 18/3

Ledsen för att det inte blev nåt inlägg igår från varken mig eller Julia, men själv vär jag lite upptagen eftersom att det var st. patrics day. Var i alla fall inne i stan och fira med mamma, men det var inte allt mina vänner, vi hann även spöa bele barkaby med 2-0!
På kvällen promenerade jag hem till Ellen, vi hyrde film köpte pizza och godis och satt och tjockade i oss det hela kvällen.

(hehe lite dålig bild men ni får stå ut tills jag skaffar ny kamera)


Friday night


God mat.TV.Helg. Kan det bli bättre?


Another time, another place, another world


Hej hopp! Våren är här och ändå lägger jag ut snö?! Sitter här och käkar frulle medans Hannah är i skolan och pluggar, feeells great. Skola idag då...


This is me

Halooo gott folk!!!
Det är jag som är Hannah, det är jag som är del två och det är jag som inte kan hjula. Bra, då vet ni det viktigaste om mig. Tänkte att jag skulle göra en lite proffsig presentation, men jag går ju typ på samma aktiviteter som Julia... Hoppas att ni följer oss ända upp till stjärnorna, (läs gärna bloggen).
Pussilussar och kramisar

haha, extremt seriöst bild ;)


One of two peoples



Hejhopp!
Jag heter Julia och är 1/2 av denna blogg som jag har tillsammans med min kära vän Hannah. På min fritid spelar jag fotboll, piano, går på teater och så e jag en riktigt cool och stolt scout ska ni veta! Annars så fotar jag, bloggar, shoppar, hoppar runt, är med vänner, myser med familjen eller bara sitter framför min kära vän datorn.
Tidigare har jag bloggat på en annan blogg men tänkte att det var dags att starta något nytt, hoppas ni är lika peppade som jag ,eller vi, är!
Pööööööözzz


Välkommen till VÅRAN nya blogg!

Vi håller på och fixar till bloggen men så snart som möjligt kommer den startas på riktigt. Håll ut!