Valborg

Denna underbara lediga dag ska firas med middag hos grannarna, mys med kompisar vid majbrasan och sedan ska jag sova över hos Julia, kan det bli bättre? Hoppas att alla får en hälig dag.
 Kram!

Bild från instagram


A man's best friend


foto/red:Hannah Pihl          kamera: canon eos 1000d       modell: Milly


Den här bloggposten vaccinerar 95 barn!

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten
Foto: © UNICEF/Asselin

Genom att publicera det här vaccinerar jag 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat!

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Jag är världsförälder! Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten under kampanjen så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj (kampanjen gäller 16 april-13 maj eller upp till 5000 blogginlägg)


Om du har en blogg kan du inte ignorera detta!
Kram!


fick tips här: http://marysss.blogg.se/


New In


Kofta-HM / Linnen x3-Gina Tricot


Helg

Hej allesammans!
Igår spelade jag match, vi spelade as bra och vann med 4-0! På eftermiddagen var jag med Julia. Vi fotade massa fina inspo bilder (kommer upp på bloggen under veckan så håll utskik!) och cyklade i väg till V och shoppade. (Kommer bilder ikväll) Hade as-kul verkligen!

Imorske fick man sova till tjugo i 8 sedan var det upp och spela match igen. Tyvärr förlorade vi, 2-4... I eftermiddag har jag dömt fotboll, studsat lite med Ebba och pluggat. Och nu sitter jag och kollar på mästarnas mästare.

Ja här var min helg lite snabbt såhära... Haft en bra helg mina vänner? Kram!




Foto och red: jag // Kamera: Sony Alpha 390 // Modell: Söta Julia


Ny kamera?

Hejsvejs! Har börjat fundera på att skaffa ny kamra, kikat lite på nikon d3200. Någon som har något att säga om denna eller om en annan kamera som ni rekomenderar?


Aint no sunshine when she's gone


foto/red: Hannah Pihl      kamera: canon eos 1000d
Godmorgon alla ni som går upp tidigt!!! Har haft en rätt bra helg hittills, igår inveg jag den första "riktiga" utomhus glassen och Clara satte sig i tuggummi, kan det bli bättre? Hann även med en liten tränar utbildning med ett gäng sköna brudar och snubbar, kommer bli askul att träna småbarnen!


Skönaste


Älskar denna, låt! (eller rättare sagt så tycker jag den är ASJOBBIG men kan inte låta bli att digga den ändå.) Muskivideon är ju i alla fall grym :)


Deep sea baby


Foto & red: jag (Julia) // Kamera: Sony alpha 390

Älskar denna bild som jag tog på påsklovet på landet. Vad tycker ni?


Torsdag


Lite random bild på mina små älskllings parfymer från Hm. För 39 kr/st luktar du underbart och jag skämtar inte...

Dagen idag har bjudit på regn och skola. Härligt! I skolan hade vi väll vanliga lektioner och efter skolan gick jag till Ellen. Jag pluggade inför Biologi provet nästa tordag och Ellen pluggade till ett Kemi prov. Kände mig ganska proffsig när jag kunde all kemi, hehe..  Efter ett rejäält mellanmål gick jag hem.  Kvällen har tillringats på fotbollsplanet i spöregnet, underbart!
Ja.. ungefär så här har min dag sett ut.
Har ni haft en bra dag? Kram!


A little green place i call home

Lite bilder från Irland, blev inte så nöjd med de flesta bilderna så... det blev vad det blev. Hehe, Hannahs reseguide rekomenderar detta land starkt!


Fototävling

Hej hopp! Är med i en fototävling hos en tjej som heter Nicole, här är mitt bidrag. Hoppas och håller tummarna!!!

foto/red: Hannah Pihl           kamera: canon eos 1000d


Studiedag!


Hellu!
Idag har jag haft studiedag, så skönt. Började dagen med att sova till 9.30 och sen så ha jag pluggat. Jättekul va? Till lunch blev det thaimat med pappa för min del och ja kan väll inte säga att läxorna är klar gjorda än men när dagen är slut är de garanterat det! Piano och fotboll står också på schemat för idag, vanlig onsdag you now, skulle även komma någon tidningsrepporter och intervjua mig på träningen... Spännande!

Men nu ropar svenska boken på mig så ,hejsvej!


Taco pie

Känner att alla mina inlägg har mat-tema, haha. Ska iväg nu och fixa lite grejor på scouterna, samt klä ut mig till chearleader. Imorrn har vi studiedag så man kan ligga och slappa lite extra på morgonen, Hannah likes ;) 

Ful bild men ibland så blir det det.


Flower power


Foto och red: jag // Kamera: Sony alpha 390


Morotskaka

Godaste kakan i världen! Hehe, min mentor smittar typ av sig. Som ni ser så ser detta inlägg inte särskilt bra ut, sorry, det beror på att blogg.se har bestämt sig för att jävlas med mig så ni får helt enkelt stå ut tills det fixar sig igen.
Idag fick jag och Julia i alla fall veta att vi ska få vara knattetränare de kommande veckorna, längtar jätte mycket!


Vilken header?

Hej!
Tänkte snart jobba lite för en snyggare header men för tillfället så tänkte jag vilken är bäst, den vi har nu eller den andra?





Vad tycker ni?


Dont bring flowers after I am dead


Foto och red: Jag // Kamera: Sony Alpha 390

Godmorgon alla vakna människor!
I natt fick jag helt underbart 11 timmars sömn. Stort för att vara mig... Om två timmar har vi samling inför fotbolls match, premiären i Sanktan i år för mig. Och premiären för min nya målvaktströja som kom igår! Citron färgad är den med nummer 98 på ryggen som tidigare. Är riktigt taggad nu, måste bara vinnna!
Ha en fin dag! Puss


Dirty Dancing



Hej alla vänner!
Igår kväll var jag i stan med la familia och såg på Dirty Dancing, musikalen! Den var så sjukt, asa mega, bomba, ultra, is banan bra!!!!!!! Ni måste se den!
Dagen idag har tillbringats på Skansen med en liten patrull bestående av jag, Ebba, Gordon och Henke. (Scouternas dag) Kan diskuteras hur det gick, hehe, men kul var det i allafall! De brända mandlarna var absolut pricken över i:et.
Ikväll blir det tv, dator och nötter för min del.

Kram


Chocolate brownies


foto/red: Hannah Pihl          kamera: canon eos 1000d


!Friday!

Hej, Halo, Tjena! Ska snart iväg och spela match, kommer inte riktigt ihåg vilka vi ska möta men hoppas att vi vinner! Inte så kul att spela i detta bajsväder men vi får göra vårt bästa ändå. Wish me luck!

foto/red: Hannah Pihl      kamera: canon eos 1000d


Nature


Photo & red: jag // Kamera: Sony DSLR A390

Några godbitar från träningslägret för någon månad sedan. Lite sent, men säger man inte: bättre sent än aldrig!
Puss och Kram


Hejdå picnik!


Fick en tår i ögonen då jag kom på att nu stängs picnik ner...

Hejdå picnik!


Älskade lilla kusinbarn

Hej hopp! Var tyvärr tvungen att skippa mitt möte med den här oemotståndligt söta lilla tjejen, men kommer kanske jobba lite som barnvakt de kommande åren så det gör inte så mycket.
Är med i dagens blogg här.

(foto: Mammi)


Live for today


Kofta-Hm // Jeans-Gina Tricot // Linne-Rut m fl. // Halsband-Ur & Penn //

Detalj:

 Ring-julklapp


What are words if you really don´t mean them when you say them?


Foto och red: Jag (Julia) // Kamera: Sony DSLR A390 // Modell: bokstäverna (haha..)

Kul man kan ha det med några bokstäver från det klassiska alfapetet


Onsdag 18 April

Gooood morron! Sitter och försöker skriva en liten läskig historia/skrämmer upp mig själv, höhö. Ikväll blir det träning och mer skrivande.

(Gammal bild )


Just a bit of inspiration

Romwe Guns N Roses T Shirt, Romwe Spike Necklace, Forever 21 Studded Belt
2123025_maffashion_juliettForever 21 Top, Forever 21 Purse, Bakers Wedges, Fossil Watch, Lylif Sunglasses, Hollister Shorts


16 April 2012



Foto o. Red: Jag (Julia) // Kamera: Sony DSRL A390

Känslan av att vakna på morgonen och inse att man inte har påsklov längre.. (Inte nice) Men så är livet! Har iallafall inte långt kvar till Valborg nu. Två veckor att stå ut. Men för tillfället är det bara att ladda för skolan. Började uppladdningen igår med att ta en springrunda med Ellen, fota lite och shoppa en del nödvändiga prylar med mamma.
Kram!


Black studded slippers

Dags för skola gott folk!!! Hoppas att ni haft ett bra påsklov, för det är det enda ni kommer få det här året. Jag kom hem från Irland igår har haft en jätte bra väcka på denna fina, gröna lilla ö. (bilder kommer).
Det enda jag saknar i mitt liv just nu är dessa skor från topshop, ett par små igelkottar skulle sitta fint.


Sometimes you belive you can fly


Foto o. Red: jag (Julia)

Ja, typ så här ser det ut ute nu. Fullt med snö och det är mitt i April!? Aja, idag har jag massa jobb som domare. Jag dömer en cup och för min del blir det 9 matcher. 4 är avklarade och de andra 5 ska jag snart åka iväg och dömma. Så tur har man i allafall så att alla matcher är inne! Skulle själv spelat match imorgon också men den har blivit inställd pga snön..
Ha en bra lördag! Kram


En gång ett barn, alltid ett barn



Hur stor man än får bli så är man alltid ett barn innerst inne!
Igår förmiddag var jag och kompisarna på lek och bus landet. Var superkul verkligen. Hoppade runt i hoppborgarna, på trampolinerna och i klätterställningarna i våra stiliga tröjor. Tre timmar var vi där, haha. Resten av gårdagen tillbringades på studsmattan.
Imorske följde jag med mormor och morfar och drog upp en gös som blev en del av kvällens middag. Annars idag har vi hoppat studsmatta, tills det började regna då gick vi in och spela monopol (jag vann haha..) Nu e det lets dance. Höll på att glömma, det e ju fredag den 13:onde! Har ni haft otur idag?

Blev ett långt inlägg, ooops..


150412


foto/red: Hannah Pihl    kamera: canon eos 1000d
Det var sista bilden den här veckan hoppas att de uppskattades!


Silent dream


foto/red: Hannah Pihl     kamera: canon eos 1000d


Torsdag 12 April


foto/red: Hannah Pihl      kamera: canon eos 1000d
Så svårt att fota barn, de vill aldrig stå stilla och bilderna blir bara bra när de är oförberedda. Här är i alla fall dagens bild på min söta lilla kusin.


Homemade and Awsome!

Hej! Blev glad när jag kom in på bloggen och såg att vi fått massa läsare idag, love to you! 
Dagen idag har tillbringats med klar målning av linnen på bilden nedan (de är nu ännu mer målade än på bilderna), tryckt på tygkasse, åkt båt, övat på handvolt på studsmattan och mycket mer! Ska snart äta och sedan blir det "Min pappa är bättre än din pappa" - något nytt program på tv3. Förhoppningsvis kul! Här kommer i allafall bilderna:
Vad tycker ni?


Modeller: Jag och Malin // Foto: Jag och Malin // Kamera: Sony DSRL A390


Dagens bild


foto/red: Hannah Pihl      kamera: canon eos 1000d


I am a tree reaching for the sun, please don't hold me down.


foto/red: Hannah Pihl     kamera: caon eos 1000d


I am the wilderness locked in a cage
I am a growing force you kept in place
I am a tree reaching for the sun
Please don’t hold me down
Please don’t hold me down

I am a rolling wave without the motion
A glass of water longing for the ocean
I am an asphalt flower breaking free but you keep stopping me
Release me
Release me

I am the rain that’s coming down on you
That you shielded yourself from with a roof
I am the fire burning desperately but you’re controlling me
Release me
Release me


Turn your scars into stars

runawayI'ts Only Money HoneyrunawayUntitledKimberly WongTurn your scars into stars.
Har aldrig käkat så mycket i mitt liv! Man blir verkligen en liten soffpotatis som bara ligger och vräker i sig godis om man får channsen, höhö måste ut och träna snart. Men jag antar att det är så det ska vara på påsken.


In my memories: påskäggsmålning


Foto och red: (på alla bilder utom den jag e med på) jaag! // Kamera: Sony DSRL A390

Nog för att påsken är över men bilder är aldrig för sent att lägga in! I fredags (längfredagen) målade jag och Malin ägg. Resultatet blev väll bra, tycker jag. Goda var äggen iaf.. Hade ni en bra påsk? Puss


My heart belongs to you


foto/red: Hannah Pihl     kamera: canon eos 1000d


A colorful little flower


Foto o red: jag Julia // Kamera: Sony DSLR A390

Hej allesammans! Har massa härlig påskbilder men då på den andra datorn där photoshop finns.. Men de kommer!
Idag har jag och Malin hoppat studsmatta, målat coola linnen (kommer bilder i morgon) och spelat monopol, jag vinner (eller inte). Haha..
Nu sitter jag och kollar på bonde söker fru, sök avsnittet, stiliga bönder ni vet ;)  Sängen nästa, Godnatt sötisar!


Monday morning

Godmorgon solstrålar!
Har inget roligt att blogga om just nu så tänkte därför starta en ny lite grej bara nu över lovet. Kommer lägga ut "dagens bild" varje dag.Mina damer och herrar, pojkar och flickor, är ni med? Här kommer bild nr 1:

foto/red: Hannah Pihl       kamera: canon eos 1000D


Alla snubbar vill ju vara katt


foto/red: Hannah Pihl     kamera: canon eos 1000d


P som i Påsk



Photo: jag // Red: jag // Kamera: Sony DSLR A390

Fjädrar som vajar i vinden... Påskharen viskar i mitt öra och påsken är här!


Iphone cases

Ska köpa ett av dessa vackra skal men kan inte riktigt bestämma mig, så snälla hjälp mig! Vilket skulle du ha valt?


120406

Har nu äntligen sätt Breaking dawn part 1 nu, vet att man är väldigt efter men den måste ju ses nån gång. Den var i alla fall jätte bra, (lite äcklig när hon ska föda,men annars får den tummen upp.)  Nu ska jag hem till farmor och fika lite och bara njuta av påsken. Hare gött!

foto/red: Hannah Pihl          kamera: canon eos 1000d


Never let go if it´s worth it




Photo and red: Jag Julia // Kamera: Sony DSLR A390

Var på fotopromenix med Ellen och Hannah i veckan. BTW besök Ellens blogg, skitfin! Tog denna och några till godbitar. Ääälskar bokehn i bakgrunden!


How she sings, how she moves



Efter melodifestivalen blir den bara bättre och bättre! Ingen kan väll ha missat Loreen? Vad tycker ni om melodifestivalvinnaren, Euphoria?


Summer lovin´


Skärtorsdagen


Godmorgon alla glada, sista dan i skolan idag och livet rullar på som vanligt med lite fjädrar här och där (extremt poetiskt). Ikväll blir det nån sorts middag/passa små påskkärringar/äta godis grej hos några grannar, hoppas att det blir kul trots att jag blir lite av en barnvakt varje år.


Out and about


Var ute och fotade lite med Julia och Ellen i vårsolen. Blev faktiskt ganska nöjd med resultaten trots att Ellen och Julia fick stå ut med en hel del "bajs kamera" och liknande. Bara en fjuttig dag kvar i skolan!!!!! Sen blir det påsklov, jippie!!!! Nån som ska göra nåt kul i påsk?


Sööta kille


Foto & Red: Jag (Julia)


Fairy dust is the best kind


foto/red: Hannah Pihl     modell: Matilda     kamera: canon eos 1000d


Hemma dag


Hejsvej! Idag har jag varit hemma hela dagen och vilat. Är genomförskyld och hade feber igår kväll. Lite surt bara eftersom att vi hade ma-dag i stan med skolan. Utflykter = Julia gillar! Har ändå hunnit med mycket läxor och saker idag så har väll ändå varit skönt att vara hemma. Men imorgon kommer jag! Lagom till idrotts-provet, hehe.
Ha en fin kväll gott folk! Kramisar!


Wanties


HM, Gina, Cubus, Bikbok, Åhlens, Hunter
(Klassiska Julia butiker)

Härliga saker här ovan. Önskar att allt kunde vara mitt nu, nu, nu! Har tänkt köpa flera utav sakerna till sommaren som gärna får komma nu!


You don't know what you've got until you're missing it alot


foto/red: Hannah Pihl     kamera: canon eos 1000d


Äggtoddy

Igår smygstartade vi påsken lite med att käka den här underbara efterrätten. Var extremt gott och rekomenderas starkt om ni blir lite sötsugna. (Kan lägga upp recptet om nån är intresserad).

Idag har det i övrigt varit en ganska bra dag, om man bortser ett prov och ännu mer snö (!?).

foto/red: Hannah Pihl    kamera: canon eos 1000d


Livet i en fotboll



Rubriken säger mycket. Ibland känns det som att jag lever på fotbollsplanen (inget negativt där inte). Match, cup, träning... Du hajar. I helgen har jag förutom matchen i lördags kört en cup igår. Var med i två lag och vi vann båda första prisen. Släppte bara in ett mål och gjorde två straffmål (jag är målis). Stolt chey här hihi! Ha en bra måndag kära vänner. Kram!

1 April 2012

Idag är man tyvärr sjuk och extremt deppig. Har legat i sängen och käkat den bästa sortens medecin som finns ,godis!( rekomenderas mest för deppigheten) Egentligen skulle jag vara på cup nu med Julia och världens bästa lag ( sitter hemma och hejar på er tjejer!!!), men det är inte så kul att spela när man har ont i halsen.

En gammal going från i julas