We can burn brighter than the sun


Bästaste låten på länge!!!!! Löööv it :)


Blomstervägen 22 / 24

Hej!
Ny morgon ny dag, med blandannat spanska prov och orientering på kvällen...
Igår kväll hade min teatergrupp i allafall teater uppvisning. Det var superkul och jag tror att pjäsen vi spelade upp blev nog mer rolig än bra, haha. Jag pelade en dryg punktjej, väldigt långt från mig i verkligenheten, men det var kul att prova på något nytt. Jag  hade en såndär superstilig (eller inte) röd peruk med tuppkam. Riktigt nicigt vetni!

Bilder från Kristiimmelfärd:



Foto o. red: jag


Jag satt häromdagen och läste min tidning


Foto: Hannah // på bild: Jag


Morsdag

Hej!
Morsdag idag, yey. Dagen/natten började bra med Loreen som vinnare i Eurovision, så sjukt kul för sverige! Överlägset dessutom, coolt... Efter lite sömn så fortsatte dagen i samma fina fotspår med en fotbollsvinst i värmen, efter en timmes spel slutade matchen tillslut 5-0. Vi gjorde de tre sista målen på tre minuter!
Under eftermiddagen har jag legat i solen med spanska boken i famnen, nu på kvällen har jag tjänat lite pengar iform av fotbollsdömeri och jag till middag blev det grillat, mums!
Puss


An everlasting piece of art


Foto: Jag // Ellens kamera

Hej Sverige!
Dagen började bra med fotbollsvinst (som Hannah redan har skrivit om nedan). På eftermiddagen åkte jag och mamma till Vb och shoppade. Det blev en klänning, en ring, den underbara frans bikinin från Gina (!) och fyra par shorts, fast jag får bara behålla två utav dem. Ska försöka lägga ut bilder i morgon.
I allafall, just nu sitter jag  liksom många andra (?) och kollar på Eurovision Song Contest. Heja Loreeeen!
Puss!

Psss, ni har väll inte glömt morsdag imorgon va?


Summer feelings

a . p i e c e . o f . me .LIUZA -Wall PhotosPerks of A Wallfloweraction, cool, friends, friendship, girl - inspiring picture on Favim.comboy, boys, cliff, clouds, fall - inspiring picture on Favim.com
bilder från weheartit
Tjena! Kom precis hem från en match som slutade med att vi vann med 4-1! Känns asbra att äntligen få vinna lite (hehe, det var ju ett tag sen). Idag ska man (jag) i alla fall försöka dra ut på stan med Julia, mysa lite i vårvärmen eller bara gå runt och va allmänt coola. Men, innan det så måste denna lilla svettiga tjej duscha så ni får ha det så bra!


En eftermiddag i världsklass

Photo: Ellen // På bild: jag (bjussar på bilden)
Hej!
I eftermiddag har jag varit med 3 glad prickar, Vid namn Julia (underbart namn), Ellen (som jag senare ätit pizza hos) och Hannah (kollegan ya know!) Vi har haft superkul i solen. Snackat, haft vattenkrig och käkat oss feta, nej skoja bara. Nu har jag och Ellen precis käkat pizza och nu ska vi till Hannah (igen). Pusselipussar!
Lite flummigt inlägg, hehe   (allafall för att vara jag)

Eurovision Songcontest

Godnatt folket!

Sitter uppe framför Eurovision Songcontest, Sverige tävlar ju ikväll, och håller tummarna för Loreen. Hon måste bara gå till final!
Har massa läxor och skit just nu, därför den dåliga uppdateringen. Men har kört lite avskecknings metoder så snart är allt avbetat! Idag hade vi iaf bara två lektioner vilket var soft, i eftermiddag har jag pluggat och ikväll har jag tränat fotboll.
Igår i skolan sprang vi Beep Test, var första gången någonsin! Gick faktiskt sjukt bra trots att jag var sjukt nervös före. Nådde nivån 13,9 och blev top 4 i klassen. (Lite stolt, hihi, även fast det absolut inte var en tävling..)

Imorgon blir det ma-prov. Har pluggat så mycket så nu måste det bara gå bra..


Favorit i repris, har verkligen inte hunnit redigera några nya bilder. Men gillar den starkt!

Loreen gick vidare, yippie!


Dip dye?

Hej igen!
Tar en paus från alla läxor nu.... puhh! Vi har så sjukt mycket prov och läxor den här veckan så sånna här pauser kan behövas. Börjar i alla fall bli lite uttråkad på mitt hår, det ser lika dant ut hela tiden och det är inte så lätt att klippa sig till andra frisyrer när man har lockit hår. Funderar därför om man skulle testa en dip dye, undrar om det skulle passa mig? Väldigt snyggt i alla fall.


Guns n roses


Saker man har på önskelistan från chicy.se topshop.com ginatricot.se guldfynd.se och nelly.com


Can i be the one?

Hej!

Mitt i alla läxor så ska jag i kväll slänga in en ledarkurs. Sitter här med matteboken i facet och ja, det är ju prov på fredag... Tänkte iaf slänga in denna härliga låt. Bli lite peppad nu så här tre veckor före avslutningen. Kan verkligen behövas i mellanåt!



                                                                                Deras första låt! <3

The whole world is in bloom

Hallo alla människor!!! Igår la jag ut min första "look" på lookbook (så ni som har lookbook får gärna gå in med en gång och hypa den, och ni som inte har lookbook kan skaffa det.) så nu är man lite mer medlemig där.... eller vad man nu ska säga. Blev sjukt nöjd med bilden till höger (TACK JULLE) men den till vänster blev lite mörk.

foto: Julia L    på bild: Hannah Pihl (me tihi)


Monday morning

Godmorgon vänner!
Då var det ny vecka igen med massa prov, läxor och glosor och bla, bla, bla. Så jobbigt! Kunde inte kristihemmelfärdslovet vara liiite längre? Lite mer segling, paddling, photoshooting, studsmattshoppning och annat kul! Kan trösta mig med att det snart är sommarlov...

Ha en fin dag! 
Foto och red: Jag // Kamera: Sony DSLR A390


Objektiv

Hej!
Kom nyss hem från en grym helg på landet med Ellen mf... Vi har seglat, varit på marknad, paddlat, fiskat, rott i rodbåten, ätit mat, studsat och fotat supermycket! Har massa bilder att lägga ut men har sjukt mycket läxor just nu så de kommer så fort som möjligt!

Har iallafall med Ellens hjälp kollat runt lite efter ett macroobjektiv till Sony med ljusbländare (tror jag det heter) och bra närgräns. Försökte hitta ett 40 mm, men det fanns inga vad jag sett. Hittade istället ett 30 mm som jag bara måste köpa! Någon som har detta objektv, känner någon som har det eller har något annat bra objektiv tips (till Sony)?

SAL-30M28

Sony SAL-30M28
DT 30mm F/2,8 SAM Macro


My instagram day

Puhh, stolt tjej kommer precis flåsandes in i huset efter att ha sprungit en dryg mil! Tjoho, är man grym eller? Har mest slöat omkring idag i det fina vädret annars och kännde att det var dags att röra på sig. Så himla skönt att man kan gå runt i shorts nu!


obsessed




bilder från kyssjohanna.se
Heeeelt in lööööv med  dessa bilder och kläder


Friday

Hallo folket!
Har varit ute och "shoppat" hela dan med mammsen och det blev väl mest blommor men också en ny bikini. Köpte också en ny fotboll och ett par springtights så jag känner mig väldigt nöjd. :)
Ikväll ska det premiär grillas så jag laddar genom att inte äta något så att jag kan proppa i mig mat ikväll.


(söta lilla milly)      foto/red: Hannah Pihl         kamera: canon eos 1000d


I've got some magic in me?



Hehe, bombar bloggen lite just nu med bilder från helgen. Tycker ändå att det blev väldigt många bra bilder? 
( Tidsinställt inlägg, spelar egentligen cup just nu, hihi )


Buenas noches senoras y senores!

Kom nyligen hem från knatteträningen, var sjukt kul som vanligt! I morgon blir det heldag med cup så nu är det lite förberedning och packning som gäller för min del. Kom även precis på att nu är det ledigt i flera dagar, yippe!

We are going to win this shit girls!


Foto: Hannah // Kamera: Sony DSLR A390 // Modell: jag


Nästa punkt på schemat: .

Ska snart iväg och träna små söta ungar i fotboll med Julia. Det är sjukt kul och alla är så sjuuukt söta att jag nästan funderar på att ta med några hem ibland, haha.
Ikväll ska jag på middag hos några släktingar så mitt scema är ganska fullspäckat för ikväll (med tanke på att jag säkert kommer åka vilse inne i stan), men sånt är livet man kan inte alltid ta rätt buss.
foto/red: Hannah Pihl       kamera: canon eos 1000d


Jag

Hej! Kom ganska precis hem från andra dagen på denna vecka som i vårat fall är en temavecka/kulturvecka. Jag har vårshow så vi övar och övar. Ska vara med på Happy Ending med skolans kör och kanske sjunga Jag saknar dig mindre och mindre med Melissa Horn. Hannah och Julia är också här så ska nog vara lite social med dem nu. Puss!

Vilken är finast? Färg eller svartvitt?


Foto: Underbara kollegan Hannah // Kamera: Sony DSLR A390 // Modell: jag!


A.B.C.


I see your true colours shining





Foto o. Red: Jag // Kamera: Sony DSLR A390


Starting frome zero got nothing to lose

Vaknade upp imorse till strålande sol och med en underbar vecka framför mig, kan det bli bättre!? Var ute med Ellen och fotade igår och resultatet blev väl ändå helt ok.
Blev inget långt inlägg men måste verkligen gå nu så att jag inte kommer försent, (har blivit en dålig liten vana från min sida, hehe).


På planen


Weheartit

Hej!
Kom ganska nydligen hem (okej det var för två timmar sedan menmen..) från helgens andra fotbollsmatch. Kan meddela att det gick dåligt. Vi förlorade med 4-0 fast mot väldigt bra motstånd ska jag säga er. Samma lag spelar också i flickor 15! (Vi är flickor 14). Före matchen han jag med lite plugg och lagfotografering. Dagen har flutit på kan man väll säga...
Puss!


Match


foto/red: Hannah Pihl               kamera: ? :S       modell: finaste lilla Julia
Hej svejs! Kom precis hem från lagfotograferingen och ska snart iväg och spela match. Hoppas att det går bra
och önska oss lycka till! 
Kram


Smakprov från gårdagen

Godmorgon!  Ny dag, söndag. Fotografering med laget, match, läxor och dator ligger på dagens schema...
Tog en hel del niciga bilder igår med Hannah, tänkte bjuda på två bilder här så kommer resten under veckan! Kommentera vad ni tycker!
Puss
Foto: Jag & Hannah // Red: Jag // Kamera: Sony DSLR A390 // Modell: Jag & Hannah

Nytt!

Ny design på bloggen! (Bilderna i headern ska bytas och några andra detaljer är inte riktigt klara än) Annars så är den på god väg. Vad tycker ni kära läsare?
Själva är vi sjukt nöjda!
Puss

Ser ni ingen förändring, bomba F5!

SO (sleep-over)

Hej! Inatt sov jag och 9 andra sköna figurer över hos Ebba (Det var barnkalas) Nej, skämta.. Vad säger man nu för tiden, födelsdagsfest? Imorske var det i allafall upp och hoppa och spela match. Vi spelade skit fast en poäng fick vi med oss i allafall. I eftermiddag har jag tagit andra Gardacil sprutan och nu är jag med Hannah och har skoj. Peace Out! <3


Foto och Red: Jag // Kamera: Sony DSLR A390

Back on track!

Hej alla människor som stått ut med dålig uppdatering i en vecka! Kan bara meddela att nu är vi tillbaka på banan!
Är på strålande humör idag och ja, outfiten kanske kan tyda på det också. Looking like a baby. Nej inte riktigt men, men... Ha en fin dag vänner!

Två godingar från sommaren 2011 <3


Lookbook.nu

Tjenamors!
Är oändligt ledsen för att det vart sån usel uppdatering från min sida, sorry sorry sorry! Har liksom inget specielt att berätta just nu men tänkte att jag skulle tipsa er om en liten underbar sida... Lookbook.nu, för er som ännu inte har upptäckt denna värld så är det ett hett tips för alla modeintresserade läsare. Är själv medlem där, har dock inte lagt upp någon outfit än, men följ mig gärna ändå, heter Hannah Pihl.
Backstage* Crawl Ring, Panda Eyes Shop Cross Necklace, Vintage Jacket, Bag, Tfnc London Dress, Romwe Bracelet, Back Stage* Earcuff With Spikes, H&M HatCheap Monday Jeans, Sunnies, Secondhand Top, Converse Shoes, Bought At A Market In Beijing BackpackOne Teaspoon Mustard Shirt, I Like Wolves Floral Velvet Leggings, Lotus Mendes Rings, Betts Black Platform BootsAlexander Mcqueen Bag, Vince Camuto Heels, Reecn Silk Playsuit, Oscar De La Renta Jeweled Bib NecklaceB Queen Dress, Rings, H&M Shoes


Klockar är runda och säger ticktack...

Ännu en vanlig dag förbi. Tiden går så himla fort att i vissa stunder känns det som om man flyger på ett moln eller att man drömmer en dröm och helt plötsligt vaknar man och inser att det är fredag. Ska livet var sånt? Inte hinna njuta av allt roligt som händer, allt tråkigt får väll gärna gå fort men nej... inte allt kul!
Sakta tiden bossen i himlen!


Jag, Hannah och Clara <3
Foto: Julia L


Scouter - Coola saker som vandrar i naturen


Äldre bilder...

Hej vänner! Dålig uppdatering under helgen? Svar ja..
I fredags kväll åkte jag och Hannah ut med scouterna och vandrade. Har sovit två nätter ute i tält och vi har vandrat 2,4 mil! (Varav 1 mil då vi nästan bokstavligttalat släpat på Nicolas) Haha.. Gick faktiskt sjukt bra! Om man räknar bort typ 5 små skavsår ett stort och skabbigt skavsår, lite blod på knäna och en bula i pannan. Men sånt får man stå ut med som scout! Hoppas ni har haft en lika underbar helg som vi!
Puss


Maj

Första Maj - En dag i solskenet


Foto: jag // Kamera: Sony DSLR A390 


Check, check, check


Foto & Red: jag // Kamera: Sony DSLR A390

Hej!
Välkomna till en sån där dag i Julias liv då man bara gör en massa saker och sedan är så sjukt nöjd efteråt!
Har hunnit med att Ebba sov över här, en mysig frukost i solen, pluggat i en dryg timme, hjälpt pappa att tvätta bilen, lunch, sytt på scoutmärken, planterat massa blommor och ja.. provkört lilla MG:n. Härlig känsa att köra runt ner cabbat i solen i takt med håret som fladdrade.. (Det var pappa som körde, hahha)
Nu står mer plugg och kanske lite fika? på schemat!
Puss!