Gunga VS sjunga

 

Do you remember?


Sex godingar från i våras! Natur, natur och ännu mera natur.. Vilken bild är då finast tycker DU?
Puss och kram
 
PS. GLÖM EJ VECKANS BLOGG! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL INLÄGGET .DS.

Där jag hänger min hatt

Blir så glad av den här låten :)

Changes are good

Ska byta rum och därmed göra om lite, tänkte att jag kanske skulle ha nåt fint citat (eller vad det nu är) in ramat på väggen, vad tycker ni, vilket är finast?

Sigge

Hannahs söta lilla kisse! SIGGE!
Mina första djurbilder dessutom! Vad tycks?
Foto & red: jag // Kamera: Den gamla vanliga ( Sony DSLR A390)
 
 

Musik

En så sjukt fin och bra låt! Love it! Vad tycker ni? Puss

Jag lättar från marken, svävar, flyger fram

foto/red: Hannah Pihl     kamera: canon eos 1000d
Nu sitter jag förmodligen på planet om det inte har kraschat, (vilket jag verkligen hoppas att det inte har!!)
Tidsinställt inlägg

Nästa Piteå!

Godmorgon (07:30)!
Då var laget samlat på Arlanda och det är dags för avfärd mot Piteå! Ett lag taggade tjejor ska snart ta sig igenom passkontrollen och sedan så lyfter planet mot staden i norr! Kuligt, kuligt!
Har massa tidsinställda inlägg på G, så fortsätt läsa så hörs vi när vi är tillbaka! Puss

Väckarklockan stod på 05:00

Ska gå ock lägga mig snart om jag ska ha någon som helst chans att orka gå upp imorgon, nejdå, kommer säkert vara lätt som en plätt med tanke på hur kul det kommer bli och hur laddad jag är! Håller på att slänga ner saker i resväskan och hoppas att jag inte glömmer något, men så känner man kanske alltid när man ska iväg.
Piteå: HERE I COME!!!!

En annan människa på J

Foto: JAG
Hejsvej!
Jättekul att så många är med i veckans blogg! Har du missat tävlingen så kika in inlägget under!
Idag har jag varit hos Julia. På eftermiddagen kom Hannah och även Erik och vi spelade monopol hela eftermiddagen. Gick väldigt bra tycker jag, jag vann, hehe, glad här. Ikväll har jag packat, ätit thaimat och mitt i alltet åkt och köpt en träningsoverall.
Imorgon bär det av till Piteå med underbara laget, ska bli så sjukt kul, lite tidig uppstigning bara! Puss

Veckans blogg!!!

 
Övriga kommentarer hänvisas till andra inlägg!
Frågor? Bara att fråga på i andra inlägg eller på mejlen: [email protected]
 
Lycka till!

Her beuty in the moonlight overthrew you

Foto o red: jag
Godmorgon sverige!
Nu sitter man här i soffan och kollar på barnprogram, standard på sommaren! Om någon timme ska jag göra något med Julia. Kan bara meddela att under dagen så kommer vi starta veckans blogg för första gången så missa inte att anmäla er! Ha en fin dag!
 

Godnatt

HEJ!
Har hunnit med mycket idag. Monopol spel mot mormor, skriva massa blogginlägg, fota svanar, ta tåget hem från landet, träna fotboll och ha en ganska slapp kväll. Ska alldelles strax ta och gå och lägga mig nu för jag är ganska trött. Planerna för i morgon blir nog att vara med kompisar och sedan packa, packa, packa! Längtar så...
Puss!
Favorit i repris, så fint fotat Hannah och jag gillar min min (fet kul det blev när man skrev det)
Just love the photo!

Ny kategori - Julia tipsar

FEM SAKER ATT GÖRA EN REGNING SOMMARDAG (SOM IDAG):

- Skriv en låt / text / dikt, vem vet, kanske blir nästa slagerdenga?

- Spring ut i bikini i regnet och bara glid på gräset, varför inte med hela kompisgänget, blötast vinner!

- Måla på gamla kläder och accesoarer, askul!

- Filmmaraton, se alla gamla barnfilmer igen, PIPPI, EMIL, MADICKEN!

- Starta en blogg!

Hoppas ni gillar tipsen och för en super sommar, regniga dagar liksom soliga!

 

 

Easy as 123

Bild från min och Hannahs photoshooting i våras
Foto: Hannah // Modell: jag // Kamera: Sony DSLR A390

I Wish I Was A Cat

nytt från gina 199 kr, det var kärlek vid första ögonkastet.

Midsommar i Norrtälje

Ungefär så här såg min härliga midsommar ut! Ni får stå ut med de bilder ( lite skumt redigerade ) som jag har och om ni vill se fler så kan ni alltid kika in på Violas blogg. Hade det i alla fall grymt mysigt med bra väder, bad, bastu, god mat, dans, och till och med tältande! Jag gjorde även en fin liten midsommarkrans, visst blev den bra? Nu blir det luftmadrass shopping för min del, kul va?! Måste ju ha nånting att sova på uppe bland alla samer och renar eller vad de nu har uppe i piteå...

Summer Paradise

Sommarens bästa låt, så himla grym asså!

You and I are born to die

runwaydreamz/ nastygal/ riverisland/ h&m/ chicy.se 
Mihihi! Blir bara glad av att titta på alla dessa fina plagg!!! 

Pink

Något suddiga... // Foto o. red: jag // Kamera: Sony DSLR A390

gubbar från jorden

Hej!
Sprang imorske och sedan har jag varit med mormor och morfar inne i staden här. Besök på en galleria, flera gator inne i staden och ett besök på Mega hann vi med under dagen och jag fick minsam med mig flera kassar hem! Vad fanns i kassarna då? Jo, en  "blus" från Rut, ett par marinblå ballerina från New Yorker, ett par mjuka knäkorta byxor /mysbyxor från New Yorker och ett par USA shorts från, vad tror ni? New Yorker! Köpte även en keps för 20 kr som jag ikväll har målat med textil pennor, den blev jättesnygg, lägger ut bilder under veckan!
När jag kom hem från sta´n stod där 15 liter (!) jordgubbar utanför dörren! (Bilden ovan) Sjukt goda dessutom. Nu ska jag snart gå och lägga mig är väldigt trött en regning och extremt blåsig dag som denna. Puss!

Golf

Hola!
Under midsommar helgen har det varit full fart här på landet! Med alla kusiner på plats och god mat på bordet har det inte kunnat vara något annat än super! Vädret har ändå varit okej och badtemperaturen har legat runt 17-18 grader, inte för kallt för att bada!
 
Nu har dock alla åkt hem och allt har börjat lugna ner sig här. Eftermiddagen har spenderats med Oskar och Leo med golfklubbor i händerna. Vi var på golfbanan i två timmar och provslog lite. Har inte spelat på 2 år, hehe. Nu ska jag ut och spela fotboll med boysen, måste ladda inför Piteå! Pusss
 
 

Midsommar

Hade det riktigt mysigt idag på grönan med brudarna och pressade mig själv till att åka extreme, som var ganska rolig men gjorde så att jag blev på gränsen till spyfärdig och fick stå över några åk och "återhämta mig". är fortfarande lite snurrig och ska strax gå och lägga mig så att man är pigg imorrn, det är ju midsommar!!! Hoppas att ni har det trevligt och så ska jag fota jätte mycket så att det blir lite roliga inlägg sen.
Godnatt! zzz
foto/red: Hannah Pihl           kamera: canon eos 1000d

Sunset

Sola, bada, åka båt/färja, hoppa studsmatta, spela kort, chilla, ja ungefär så har min dag idag sett ut! Solen har skinit hela dagen och ÄNTLIGEN känns det som om sommaren är här! Lycklig!
 
Smakprov från gårdagen:
Foto och red: jag // På bild: Söta Hanna // Kamera: Sony DSLR A390

Solen skiner, kanske bara idag

Hej! Solen skiner ute och idag ska jag med Malins familj till en ö här i närheten. Blir nog bad och glassätande! Tror tyvärr att jag måste lämna kameran hemma... Igår kväll i halvtidspausen på Sverige matchen (2-0), så fotade jag Malin, Maria och Hanna i solnedgången. Blev helt amazing bilder! Kommer nog några under dagen!
 
Har desutom fått nya blogg.se nu, asnice ju! Man kan desutom göra det som jag alltid drömt om, lägga in två kategorier! Happy!
 
Ps. Besök denna söta tjejs blogg, HÄR .DS.
 
 

Håll ut, bara en dag kvar!

Visst lät min rubrik spännande?! Det är egentligen bara ett litet mentalt stöd till mig sjäv så att jag orkar med sista dagen på sommar fotbollsskolan. Kommer nog bli kaos när det är dags för vattenkrig, och killarna har redan planerat hur och när de ska bära sig åt för att dränka oss. Men samtidigt kommer det bli sjukt kul att hämnas på alla jobbiga ungar som gnäller hela tiden... hihaho, längtar! Sedan startar sommarlovet på riktigt enligt mig, med grönan som väntar på torsdagen.
(vackert va? käkade jordgubbar och var bara tvungen att fota de) Foto/red: Hannah Pihl

Om oss

Hej!
Tänkte slänga in ett inlägg om oss som driver denna blogg! Hoppas ni uppskattar det! Fråga gärna vad ni vill i kommentarer så ska vi försöka svara på allt!

OM OSS: Vi är två glada tjejer som kom till livet 1998. Sedan småskolan har vi gått i samma skola men vi har aldrig gått i samma klass. I flera år har vi gått på massa gemensamma aktiviteter. Teater, fotboll och scouter!
Thumbnail
Fotboll: både jag och Hannah har spelat fotboll i flera år och vi spelar i sammalag här i Stockholm. Jag är målvakt och Hannah mittfältare.
Scouter: Jag har gått på scouter sedan årkurs 2. Hannah började nog för tre år sedan. Scouter måste vara en av världens underbaraste aktiviteter med bak, massa snack, bowling och mycket mer.
Teater: Teater har jag gått på i tre år och Hannah i fyra. Det är iallfall superkul och man får använda mycket krativitet då vi går på en improvisations teater.
Jag går även på piano.
Annars på fritiden så försöker vi vara med vänner så mycket tiden räcker till, vara med familj och släkt eller varför inte chilla i en soffa? Foto är också ett starkt intresse och att driva den här bloggen är sjukt kul!

FOTO: Båda jag och Hannah tycker det är sjukt kul att fota! Jag (Julia) använder Sony DSLR A390 eller familjens SONY DSLR A100. På min egna kommera, A390, som jag fick i julas har jag standard objektivet för familjenskamera, A100. På familjens kamera har vi ett grymt allround objektiv, älskar det! Tamron AF 18-350 mm 1:3.5-6,3 (IF) Macro 62 A18
Hannah fotar med Canon eos 1000d, fast hon tycker tyvärr inte om sin kamera. Visst fotar hon fina bilder!? Tror att hon fortfarande använder standard objektivet?
Jag redigerar mina bilder i Photoshop Elements 10 och ibland i Picasa. Hannah redigerar i picmonkey (stavning?)
Julia:


Hannah:


BLOGGEN: Twicie är min och Hannahs första gemensamma blogg. Jag har tidigare bloggat på en privat och lösenordsskyddad blogg och sedan under en månads tid tillsammans med en annan kompis. Hannah bloggade tidigare på http://misspihl.blogg.se. Vi har valt att skriva om vår vardag och dela med oss av våra foton i bloggen då det är ett jättestort intresse för oss båda.

Hoppas ni trivs här och ni får jättegärna tycka till om bloggen eller ställa frågor. Ni kan förutom i kommentarer kontakta oss på:
[email protected]


Baaarcelona (del 1)


Lillebrors lag i spel
Före match

Hotellet, med poolen
Pappa i entrén
Fina hotellet

Poolen

Underbar bild...

Fairplay pokalen
Fotbollsplanerna
På prisutdelningen
stranden

stranden (igen)

Jag i vattenbrynet


Sanningen är jag är som du

Hej! 5 dagen på sommarlovet här! Förmiddagen har tillbringats på studsmattan med en massa volter och skratt. Håller på att försöka lära mig handvolt, är supersvårt. Speciellt när man är så feg som jag, haha. Ha en fin dag! Puss
Foto: jag // Kamera: Sony DSLR A390


4 days

Hej!
Har varit några fullspäckade dagar så här i början av sommarlovet, med mycket skojsigt.
Torsdagen spenderades på Grönan med Julia, Ebba och Ellen. Vi hade det sjukt kul och jag skrek knappt i spökhuset, haha. Man kan iallafall säga att vi utnytjade våra åkband till max, 9 timmar på Gröna Lund, kan det bli något annat än skojs? Svar: nej!
I fredags ängnade jag, Julia, Ebba och Ellen dagen åt att bygga ett stiligt kartonghus, ha picknick och på kvällen sov alla över hos mig + Nora, Cleo och Hannah.
Under helgen har det spelats två matcher för min del, en vinst och en förlust.

Ikväll har jag allafall åkt till landet. Ska bli sjukt kul här, börjar kännas som sommar. Bara Gud kunde sluta kissa, haha, nej drev bara, men det regnar ju hela tiden nu och det är sjukt kallt! Jag vill ha sommar nu!


Summer, hurry up

~ Phrases. ∞ (Vol.3)I have an alarm clock radio that runs on happiness
Be you, be mine ♥Beautifully Imperfect.
TumblrResultados da Pesquisa de imagens do Google para http://lh3.ggpht.com/-GQ8FPsYkNX4/ThXKvAyBUCI/AAAAAAAAHKQ/CADDdvbafwE/tumblr_lmmgii5iys1qa2kv9o1_500_large%2525255B2%2525255D.jpg

Lite inspo från WEHEARTIT!
 Är värkligen helt sjukt nice att det alldelles strax är sommar... Blir så glad!
Puss


Sommarlov!!!

Oyeah, aha, oyeah, det är sommar oyeah, aha! (Haha, äkta jag)

Hej alla vänner!
Det är sommar nue! ASNICE!
Inatt sov vi 7 tjejer hos Ebba. Det var supermysigt och så började vi skolavslutningsdagen med hår och kläd fixning. Så mysigt! Jag hade en blå/vit klänning från Rut med fl på mig, älskar den.
 Efter en hyfsad avslutning i skolan och lite kramkalas med kompis och lärare, haha, så gick vi och åt thai/china mat. Efter att ha ätit oss tjocka och belåtna så blev det vattenkrig och jag vann! Säger vi iallafall.. Jordgubbsätning, lite photoshooting, fotbollsträning och blomplockning har vi också hunnit med. Sommarlov nästa!!!!!!!!!!!
Puss

Jag och Nora <3 // Foto: Vivvi!


When the snow was here

Två godingar från i vintras!


På bild: Cleo och Hanna <3

PS. BESÖK DENNA BLOGG .DS.


11 Juni 2012


Foto o. red: jag // Kamera: Sony DSLR A390

Hej!
Har haft något av en positiv dag idag. Har flutit fram så enkelt och allt har bara kännts underbart! Lyckad vårshow, alla rätt på sv-prov och en jobbig men lyckad fotbollsträning. Har även hunnit med att se studenterna springa ut med Hannah. Var kul tills de började spruta öl på oss, menmen... 
Har precis sett på Sverige som förlorade mot Ukraina, premiär i EM. Inte bra. Men nu ska vi inte sura. Bara 1 dag kvar i skolan! Puss 


I'm on the edge of glory

J'aime les détails de la vie. ☂perfect bucket list~☂ Toeiie☂ Toeiiehe doesn't remember meperfect bucket list~
Hej hopp! Ska iväg till träningen nu men tänkte berätta lite snabbt att jag idag har hunnit med föjande: blivit försenad, vårshow, sett glada studenter spring omkring, vunnit över Julia på fifa (väldigt viktigt).


new in



Efter en dag på stan blev denna underbara blus från Bikbok och ett par vanliga vita "cykelbyxor" från Gina mitt.
Godnatt!


Home made



blev extremt pysselsugen för en stund sedan och drog fram lite krims krams och gjorde det här fina örhänget. Kommer nog att ha det på skolavslutningen.


Starships were meant to fly


Hejsan hoppsan!
Har precis ätit lunch  (i form av hamburgare) efter att ha tillbringat förmiddagen på fotbollsplanen, i regnet. Matchen slutade 1-1 , fast vi skulle ha vunnit. Kändes skit när de gjorde mål med fem minuter kvar. Nu ska jag precis hoppa in i duschen och sedan ska jag med Ebba till stan. Hoppas man hittar nått fint!






China mat i centrum

Hellu!
Efter en ganska chill dag i skolan idag så följde Hannah och Julia med mig hem. Vi hade så mysigt då vi kollade runt efter massa fina klänningar, haha, vilket liv.. Vid 18 tiden gick vi ner till skolan för att kolla då det var/är niornas bal ikväll. Var superkul att stå där då typ flera kom i limmos. Efter det så gick vi till en China resturang och käkade och snackade. Mysigt!
Nu har jag varit hemma och försökt redigera bilder från Barca, men neppnepp.. det funkar inte. Fel på något virtuellt minne? Så fort problemet är löst lovar jag bilderna! Puss


Nyckelpiga // Foto o. red: jag // Kamera: Sony DSLR A390 // Kommentar: Stolt som kom så passa nära motivet...


AWESOME

Hej allihopa!
Har blivit lite dåligt skrivet på sista tiden. ..därför att i onsdags kom jag hem från Barcelona! Vi var där i 5 dagar, nästan hela familjen. Det var sjukt kul, varmt och härligt. Skriver ett längre inlägg senare idag och bombar med massa bilder. Så missa inte det gott folk! Nu blir det skola idag då, fast det kan jag nog stå ut med, 3 dagar i skolan före avslutningen. Awesome!


Photo: jag // Kamera: Sony DSLR 390 // Stranden i Spanien


My piece of cake


foto/red: Hannah Pihl       kamera: canon eos 1000d
Bakade en liten choklad kompott för några dagar sedan, och här ser ni resultatet! Blev sjuuuuuuukt gott och riktigt kladdigt precis som det ska va. Lägger ut receptet om någon är intresserad sen.


Love is like a butterfly


foto/red: Hannah Pihl         kamera: canon eos 1000d


Rain, rain go away

Hallo folket!
Är tillbaks efter en tids paus/hällregn/helg med.... tja, inte särskilt många bra bilder faktiskt. Hur kul är det att fota i regnet? Hade det i alla fall mysigt ute på Moppis landställe hela helgen och man kan väl säga att den bestod av chips,godis,tv och ännu mer chips men så ska de ju va! Bjuder på två små bilder.

foto: Matilda B. & Julia L.    red & på bild: Hannah Pihl    väder: inga komentarer


Dagens bild



Foto o. red: Jag // På bild: Ellen och Nils // Kamera: Sony DSLR A390


Det var du och jag mot världen



Jag //Foto: Ellen // Från i höstast


1 Juni - sommar

Hej!

Vaknade i morske, lite senare än tänkt. Men just nu kan jag ändå inte var något annat än glad. Bara 12 dagar kvar till sommarlov och massa kul saker på gång. Blir bara halvdag för mig idag iform av slöjd sen åker jag, glad tjej. Ha det bäst pappershäst!


Foto o. red: JAG // Kamera: Sony DSLR A390