Mot scouternas egen ö

Hej bloggen och alla läsare!
Nu var det några dagar sedan sist. Under de här dagarna har vi varit i Fagersta och haft det grymt kul med några vänner till familjen och så har Nora hälsat på på landet. Jag, Malin och Nora har haft det sjukt kul som vanligt! Nu är jag tillbaka i Stockholm och imorgon bär det av till Vässarö!
Ska bli grymt kul! En hel vecka i mysiga kläder, luggen i en tofs och ett leende på läpparna, NICE!
Ha en fin vecka allihopa så hörs vi då! PUSS
 
I repris // jag

mina blommor

Mina kära blommor som jag har odlat under våren.
FOTO: jag
 
Hej alla glada! (och sura)
Ska alldelles strax hoppa in i bilen mot XXX,  ska bli superkul! Har inte träffat Emy och Frida på superlänge... okej det var på nyår men det känns längre! Hoppas bara vädret är på våran sida så kanske båten kan vara våran bästa vän. Så sjukt taggad för att åka vattenskidor / ring eller göra något annat kul som bara kan göras till sjöss! Puss

Beställt!

Jippeh ja hu! Har precis beställt mitt efterlängtade macroobjektiv och en fjärrutlösare! Så sjukt glad!
 
Heej!
Blev väckt tidigt i morse (jag stavade rätt för än gångsskull! hehe) av min kära familj som skulle köra lillebrorsan till SSC. Vaknar och möts av ösregn, mysigt.
I eftermiddag har det däremot inte regnat och jag, mamma och pappa har varit och kollat på ÖSK- BK Häcken. Heja ÖSK (Örebro Fotbollsklubb)! Tyvärr förlorade dem, hehe, de brukar förlora när vi kollar... men det var skojsigt! Ikväll har vi varit hos mm och mf och ätit kex och ost och så har jag somsagt köpt/ beställt det ovan, happy! Godnatt på er kära vänner! P U S S

Dear god

------
Dear god
Can you please stop the rain
and turn Sweden to summer again
Thanks
------
Foto & red: Jag Julia // Kamera: Sony DSLR A390

12 Juli 2012

Foto o red: Jag // Kamera: Sony DSLR A390
-
Hallihallå! Födelsedags kalas för Leo (Grattis tonåring!), bada x 4, flera timmar spenderade på studsmattan, Malin målade mina naglar (ascoola), klippt min egen lugg (intressant va?), klippt gräset (tjänat pengar, yeah!), sovmorgon till 10.30 - Ja, det var väll ungefär min 12 Juli 2012...
Återstår bara att säga G O D N A T T (Puss!)
 
 
 

kubb, kubbigare, kubbigast

Hejhopp!
I natt kom jag hem från Grekland och Korfu (skriver mer om det imorgon)! Efter åtta timmars sömn var det upp-och-hoppa i morske och packa inför landet. Vid tre tiden var vi framme och sedan har dagen spenderats med Malin. Studsmatta, ännu mera studsmatta, bada, fota, chill på stranden, 2 kubbmatcher och kvällsdopp. Full fart oh yeah!
Nu har jag och Oskar precis druckit lite varm choklad och käkat lite vindruvor. Tänkte ta sommarens första sovmorgon imorgon (har inte sovit en ända morgon på lovet utan väckarklocka!), ska bli så himla nice!
G O D N A T T & P U S S !
Inte så speciella och oredigerade.. // Foto: jag / Malin
 
 
 

In the summer sun

foto/red: Hannah Pihl                kamera: canon eos 1000d

Everybody saw right through her

foto/red: Hannah Pihl          på bild: Hannah Pihl           kamera: canon eos 1000d

Can´t stop these feelings melting through

 Foto o. red: jag // Kamera: Sony DSLR A390
Vad tycks? Svartvitt eller färg?

hakuna matata

Quotes and pictures which I like | Lucky OptimistNo Lies. Just Love.youll never walk alone.♡the wheel breaks the butterflyFacebookTumblrTumblrTumblr_m53wrgago71r7769mo1_500_large_largeThe Lion Roars With The Lion: The Lion King Set to Open In Las Vegas « The Prime Real Estate Las Vegas.com Blog - The Las Vegas / Henderson Real Estate Market Information Hub
bilder från weheartit.com
Sitter och tittar på wimbeldon finalen och väntar på Oskar som kommer hem från sitt kollo ikväll. Hoppas på att Murray vinner!!!
Annars då? Tvingade mig själv att  springa 5 km och passade på att köra lite styrketräning när jag ändå höll på. Igår var jag iväg och "shoppade" lite med mamma och det blev både lite smått och gott (kommer bilder sen).

Today I would love to wear

Älskar att göra kollage så jag skapade en ny liten kategori där jag lägger ut "today i would like to wear" grejjor

5 saker ni inte visste om mig

 

Happiness is just a teardrop away

foto/red: Hannah Pihl        kamera: canon eos 1000d
Godmorrrrgon!!! Idag ska det shoppas, sys och ätas massor med godis, en vanlig lördag för Hannah Pihl antar jag. Har varit kattvakt nu i veckan och försökte fota den söta lilla kattungen som jag "vaktar", men det gick ju inte sådär... jätte bra, *host. Men jag tänkte göra ett till försök ikväll så vi får väl se om det kommer uppnågra mysiga bilder lite senare i veckan. 
 

Fashion, fashion, fashion

 

Så sjukt underbara kläder! Tänk att ha allt detta hängande i garderoben, vilken dröm... Dont't wake me up

Today I would like to wear....

Åhhh!!! dör för glass shortsen

Sommarens bloggtips

Tjena alla godingar!
Kom hem från Julias underbara lanställe för en stund sedan efter tre riktigt härliga dagar!!! Vi har gjort lite typiska sommarsaker som att bada, sola, cykla, äta glass, plocka smultron, äta utomhus o.s.v. riktigt mysigt var det i alla fall.
Tänkte att jag skulle ge lite bloggtips, om ni får lite brist på bloggar att läsa ibland eller nåt, ni får gärna lämna en liten komentar också om ni har några heta tips.

juststyle.blogg.se
Läser denna fotoblogg dagligen och tjejen som driver den, Ena, är grymt bra på att fota, med jätte kreativa bilder. Vet inte riktigt vad jag ska skriva men gå in och ta en titt så ser ni själva.

You and me together, nothing is better

Hej! För ungefär en vecka sedan så var jag med Hannah, Julia och Erik.Dagen började med lite data, fortsatte sedan med en massa monopol spelande och avslutades med lite flumiga bilder. Här har ni reslultatet, hihi..
 

Piteå

Foto o. red: jag

Hej!
Under helgen har jag varit med laget i Piteå, som ni förmodligen redan vet, hehe.. Tänkte skriva ett kort inlägg om det nu:
Vi var anmälda med hela truppen i två åldersklasser. I gruppspelet kom vi 2:a respektive 4:a (2:a i våran egen åldersklass). Vi fick då spela ett A-slutspel som började med 16delsfinal. Matchen vanns och det var dags för 8ondels final som vi förlorade efter straffar. Surt..
I den andra åldersklassen blev det bara en så kallas tröstmatch vi fick spela, på en leråker desutom. Efter matchen såg jag ut som en lerklump men vi vann och hade askul allihopa!
Totalt blev det 10 matcher, jag spelade 8 utav dem (jag är målvakt) 2 kunde jag tyvärr inte spela, och just de matcherna var 16ondelsfinalen och 8ondesfinalen, efter att en tjej sprungit in i mig så jag ramlat bakåt och tappat luften och hade ont på revbenen.
 
Blev lite skumt inlägg menmen, har lite bråttom så..
Puss
 

Dreams

Tänkte att vi skulle dra igång en till liten tävling, den här gången är det dock en fototävling med samma tema som rubriken (alltså drömmar). För att vara med så ska du publicera ett inlägg med ditt bidrag (bilden måste du ha tagit själv) sedan länkar du till inlägget i en komentar och skriver "jag är med eller något i den stilen, ja så enkelt är det. Vinnaren får en länk i menyn och i ett inlägg, hoppas att du vill vara med och lycka till!
Nothings Gonna Bring Me Down 209/365 sur Flickr : partage de photos !Holga. { Paint with your Holga and shoot from the heart }Tumblrlittle thoughtsHEYMISSAWESOMELife is a Highway
lite inspo från weheartit

We´re a part of one big family

Firade mormors 70 års dag igår kväll med tårta , grillat och massa gott!
Grattis världens bästa mormor!
 
Foto: jag // Oredigerade

Vinnarna i veckans blogg!

 
http://feliciafoto.blogg.se/
 
http://semlanofc.blogg.se/
 
http://erikssonemma.blogg.se/
 
-Tre grymt fina bloggar med massa underbara bilder! Värt att kika in!
 
Kul att så många ville vara med, vi hade svårt att besluta då alla bloggar var sjukt fina!
Vill du fortdätta tävla? Håll då utskik för imorgon drar vi igång en fototävling på bloggen!
 
Tack till alla som deltog.
 

Coca cola is the shit

'fashions fade, style is eternal.'Pink is the new blackPinger - świetni ludzieI miss the time. ∞Share the LoveDaily Relief

sunday

Foto och red: jag // Kamera: Sony DSLR A390